Ondersteuning door Stimular

Stimular helpt u graag verder met de MVO-balans.

In de individuele Cursus MVO meetbaar maken training ‘MVO meetbaar maken’ maakt u een vliegende start met het samenstellen van uw MVO-balans. De training duurt twee uur.

We bieden ook individuele ondersteuning bij:

  • Kiezen van relevante duurzaamheid-indicatoren
  • Onderbouwen van uw kwantitatieve doelen
  • Schrijven van uw verhaal rond de grafieken uit uw MVO-balans, voor uw duurzaamheidsverslag, website of folder

Bel Marlies Peschier of Willemien Troelstra voor meer informatie: 010 – 238 28 28

Uw eigen Brancheprofiel in de MVO-balans

Bedrijven uit eenzelfde branche kiezen vaak vergelijkbare prestatie-indicatoren als MVO-prioriteit. Daarom heeft de MVO-balans nu diverse brancheprofielen. Een brancheprofiel is een set met in de branche veel gebruikte MVO prestatie-indicatoren. Bedrijven herkennen zich in de selectie en kunnen daarmee extra snel hun MVO-prioriteiten kiezen. Brancheprofielen worden samengesteld in overleg met bedrijven en brancheorganisaties zoals MPZ (ziekenhuizen), KVGO (drukkers), en KNB (keramische industrie).

Uw brancheprofiel ook in de MVO-balans laten opnemen? Neem contact op met Stimular: 010 – 238 28 28 en vraag naar Marlies Peschier of Willemien Troelstra.

Andere adviseurs en de MVO-balans

Ook in trajecten met andere adviseurs kan de MVO-balans worden ingezet. Diverse adviesbureaus hebben een samenwerking met Stimular en mogen met korting de Milieubarometer aanbieden, de milieumonitor die is geïntegreerd met de MVO-balans.